• April 18, 2021

Premierë/ “Fajet” Projekti i ri muzikor nga Huggo (Foto-Video)

Feb 26, 2021

Ky vitë pa diskutim është viti i Huggo-s artistit shumë të dashur për publikun shqiptar. Pas rikthimit në industrin muzikore shqiotare Huggo ka premtuar që do sjellē projekte të një pas njëshme. Kënga më e re nga Huggo mban titullin “Fajet”. Kjo këngë shoqërohet nga një tekst shumë domethënes dhe një videoklip shum cilsor. Kënga fajet menjëher pas publikimit në youtube ka pasur shumë komente pozitive nga fansat e artistit