• April 18, 2021

Përformanca e Lulzim Shehu “Ndez” atmosferen në Egjipt (Foto-Video)

Mar 15, 2021

Tregun muzikor shqiptar ka kohe që e zotron. Lulzim Shehu është këngëtari shqiptar që fal bashkpunimeve ndërkombëtare me artistë shumë të famshëm emri i ti tashmë është i kërkuar kudo ne bote. Së fundi ai ishte prezent ne eventin më të rendesishë të modes në Egjipt.

https://www.instagram.com/p/CMRzutsKHP2/

Top Model Of The Word është eventi ku Lulzimi përformoi . Përformanca e ti tërhoqi vëmendjen jo vetëm të të pranishmev po gjithë teleshikuesëve. Rrjetet sociale të artistit u “Bombarduan” nga fansat internacional. Përndryshe këtë fund vite artisti o njohur shqaiptar do përformoi dhe në Zud Afrika Moldevia Karibik .

This image has an empty alt attribute; its file name is 161283601_258245425849916_2767334576274042490_n-1024x768.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 160862904_962283634575056_8071724176812851396_n-1024x768.jpg