• April 18, 2021

‘Betohem’ kënga me e re nga Lirjon Zenelaj

Mar 24, 2021

Lirjon Zenelaj ka lansuar këngën me te re “Betohem”. Ky projekt u realizua nga Belle, Nën direktimin e Granit Miftarit “Betohem” u finalizua edhe me klip nga Lindor Qoqaj. Pas lansimit siq duket është pëlqyer mjaftë shumë nga publiku për këtë flasin shperndarjet e shumta si dhe klikimet në youtube.