• April 18, 2021

‘Dashuri në pandemi’, një hit me tekst nga vet Bianca Junzell

Mar 26, 2021

Bianca Junzell ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Në kanalin Youtube, ajo ka hedhur këngën me një titull interesant e që është ‘Dashuri në pandemi’.

Teksti u shkrua nga vet këngëtarja, kurse, muzika u bë nga Granit Gashi dhe Darddy.

‘Dashuri në pandemi’ u finalizua me klip XL Films.