• April 18, 2021

Premirë / “Nuk e di” Projekti i ri nga RILO (Foto-Video)

Mar 29, 2021

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist shqiptar i suksesëshem në Austri ka vendosur që për fansat shqiptar të lansoj projektin e par shqip. Rilo sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Nuk e di” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Rilo e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Rilo është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikës.