• May 6, 2021

Mik bashkon forcat me OTR për projektin e ri muzikor (Foto-Video)

Apr 11, 2021

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industri po sundon Europen. Ky vitë ka filluat me së miri për artisti Mik. Shumë këng, shumë videoklipe dhe shumë dashuri nga publiku kjo është medalja që artisti në fjal fitoj. Mik sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Kurrekush” këngë kjo që menjëher pas publikimit është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Ky projekt muzikor përcillet nga një videoklip shumë profesional filmimin e të cilit e ka bër Desard Taku që njëheri është dhe fotografi i Noizyt . Mik është artisi shumë i komentuar shqiptar që fal talentit në muzik arrit shumë shpejt të krijoi bazen e fansave të ti.