• May 6, 2021

Premierë : “Shpirt e Zemer” Projekti i ri muzikor nga Afrim Spahiu (Foto-Video)

Apr 20, 2021

Stina e pranverës është stin e nxeht mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë.
Kur behet fjalë për vokal nje ndër artistët me zërin si kristal i qmuar pa dyshim është Afrim Spahiu.
Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar në koncerte, dasma e ahengje familjare në gjithë botë aty ku frymohet dhe këndohet Shqip.
Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Afrim Spahiu të jetë një nga këngëtarët më të kërkuara.
Kënga e re nga Afrim Spahiu mban titullin ” Shpirt e zemer” kënge kjo që menjëher pas lansimit në YouTube ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive .