• June 13, 2021

Vesa Bytyqi- vjen me baladen e mrekullueshme Pa ty (COVER)

Apr 25, 2021

Vesa Bytyqi sapo ka realizuar projektin e saj të fundit të titulluar “Pa ty ” këngë kjo e realizuar në mënyrë profesionale më zë karakteristik të Vesës! Kënga është realizuar dhe orkestuar nga VW – Studio duke shoqëruar në kitare : Anton Kadishani.

Vesa  është nga emrat që japë shpresë për një të ardhme të sigurtë në muzikën shqiptare më një zë tëpër të veqantë dhe këndim profesional. Në vazhdim ju ftojmë ta ndegjoni edhe Coverin e saj të fundit në linkun këtu posht, ndëgjim të këndshum!