• June 13, 2021

Modelja Ruse bashkon forcat me këngëtarin e famshem shqiptar (Foto-Video)

May 21, 2021

Top Modelja Gjermane Tatjana Genrich është një modele shumë e famshme në Europe. Emri saj është vazhdimisht në qender të vëmendjes mediatike. Tatjana nga nga viti 2015 vazhdo të mbetet ndër modelet më të kerkuara në europ. Tatjana tani i është përkushtuar industris muzikore. Ylli i pasarelave të modes vjen në bashkpunim me këngëtarin e njohur shqiptar Lulzim Shehu. Kënga është realizuar në gjuhen Shqipe dhe gjuhen Ruse. Pa dyshim ky super projekt do jete hit i pa diskutueshem internacional. Përndryshe për këngëtarin shqiptar tregu internacional nuk është rrugtim i ri ngase Lulzimi ka dhe shumë bashkpunime nderkombtare dhe pjesmarrje në evnente shumë të rendesishme

No description available.

No description available.

No description available.