• June 13, 2021

“A je merzite” Projekti i ri muzikor nga Onart (Foto-Video)

May 25, 2021

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shum ë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industri po sundon Europen.
Ky vitë ka filluat me së miri për artisti Onart.
Onart sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “A je merzite” këngë kjo që menjëher pas publikimit është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe kënga shoqërohet nga një tekëst shumë domethenes i punuar ne detaje nga vet artisti ne fjal Arton Nuha.
Onart është artisi shumë i kompletuar
që fal talentit në muzik arriti shumë shpejt të krijoi bazen e fansave të ti.