• June 13, 2021

ANTON KADISHANI VJEN ME NJE SUPER BALADE

May 25, 2021

Anton kadishani ish vokalisti dhe instrumentisti i Proband tashme ka filluar solo karieren e tij .

Ai se fundi ka publikuar
nje super balade me titulle “Degjoje zemren tem ” me tekst nga kompania muzikore “Diez”
Kjo balade poashtu eshte krijuar dhe orkestruar mjeshterisht nga kompozitori dhe producenti mjaft i suksesëshem Bini Diez .
Per videoklip eshte perkujdesur On Editor.

Anton Kadishani si solo kengetar deri më tani ka të publikuara disa projekte me kompanine muzikore ” Diez “
dhe priten dhe shumë projekte të reja në të ardhmen.

Linku ne youtube i balades ” Degjoje zemren tem” :