• June 13, 2021

Anila Gashi vjen bombastike në projektin e parë

May 26, 2021

Anila Gashi, këngëtarja atraktive sjellë projektin e parë të cilin e ka titulluar Pa ty, një këngë ritmike e cila nga publikimi i parë ka marrë pëlqime nga publiku, duke e pritur kështu Anilën mjaftë mirë. E me këtë, motivimi për këngëtaren është shumë i madh pasiqë në fund të shpërblehet puna. Duke qenë se është projekti i parë, kjo rrugë do të jetë e hapur për Anilën në muzikë, e që shumë shpejtë do të sjellë dhe projekte të reja.