• June 13, 2021

Megi dhe Herkuli, një mega hit nga Ray Ray

May 26, 2021

Ray Ray është 27 vjeçar, artist reper nga Gjakova. Merret me muzikë prej më shume se 10 vite. Ka punuar me Bermuda Creë në Gjakovë, ndër grupet më të famshme atëherë, pastaj ka punuar në On Records si tekstshkrues për shumë hite që i kanë publikuar ata.

Tash ka vendosur të punojë vet, ka publikuar këngën Probleme, këngën në Pandemi Corona dhe së fundi ka lançuar projektin Megi dhe Herkuli që është një këngë parodike për figura të njohura të shoubizit/influencers.

Këtë hit mund ta dëgjoni në linkun në vazhdim: