• June 13, 2021

Artisti i ri Doni vjen me projektin e ri, e titullon Cops

May 29, 2021

Doni Morina është nga Gjilani por jeton në Zvicër. Artisti i ri 25 vjeçar ka publikuar projektin e ri të cilin e ka titulluar Cops.

Me tekst nga vet Doni, produksion nga LS, muzika nga Ilir808 ndërsa video është realizuar nga Murat As.

Ky projekt i artistit të ri ka pak orë që është publikuar dhe vijon të pritet mirë nga publiku shqiptarë.