• June 13, 2021

OTR nuk mbajti fjalën me Kley, ai i thumbon në projektin e ri dhe i nxjer të vërtetat

May 29, 2021

Fitim Amidi apo i njohur si Kley është një artist i ri që ka një marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Lickshotsmusic në Gjermani.

Pasi Kley u nda me grupin OTR, ai vazhdon në rrugën e tij si solo artist.

Në këngën RTO, Kley dëshiron ta shprehë hapur dhe të tregojë të gjithë të vërtetën pse u prish me grupin në fjalë, pse Noizy dhe pjesa tjetër e OTR e gënjyen dhe e shfrytëzuan për disa kohë.

Kjo i jep dëgjuesit një pasqyrë të asaj që po ndodh në prapaskenë, nuk tregon gjithçka të artë dhe me shkëlqim por tregon një realitet.

Në këngën e tij ai tregon se sa ishte shtypur, se muzika dhe këngët e tij nuk u suportuan kurrë, më një fjalë u bënë premtime boshe.

Në këngën RTO ai hakmerret me fakte dhe shifra.

Nga tani fillon një kapitull i ri për Rap-rin Kley.