• June 13, 2021

Lora lanson projektin e ri muzikor

May 31, 2021

Një këngëtare e re dhe shumë atraktive e cila sjellë projektin e saj të parë. Ju prezantojmë Lorën, e cila jeton në Norvegji. E ka nisur këtë rrugë të muzikës si fillim edhe pse dëshira e saj e madhe ka qenë që e vogël të këndojë. Vokali i mrekullueshëm i Lorës dhe talenti që ka, e ka shtyrë edhe më shumë që të hyjë rrugës së muzikës. Tash, kur ka ardhur dhe dita që ajo të bëj hapat e parë ajo ka bashkëpunuar me producentin e mirënjohur Nurtel, ndërsa nën menaxhim është të NextEvent që drejtohet nga Besart Obrazhda. Ndonëse ky është projekti i saj i parë, këtë vit ajo pritet të sjellë edhe shumë befasi….Lora erdhi e ju duhet ta dëgjoni atë