• June 13, 2021

Premierë “Ti je ajo” Hiti i radhës nga Durim Halimi (Foto-Video)

Jun 5, 2021

Pa dyshim ky është viti i Durim Halimit. Artisti i ri ka depertuar fuqishem në industrin muzikore shqiptare. Pas suksesit të pa diskuteshem me këngën “Vajzat shqiptare” Artisti në fjal sapo ka lansuar projektin e ri. “Ti je ajo” është një këngë plot ritem dhe sigurisht kjo Durimin do ta radhitet tek hitet e kësaj vere. Përndryshe gjithë ky mega projekt mban vulen e producentit Lior Binyamin.