• June 13, 2021

Quadzone24 e veqanta e Kosovës (Foto-Video)

Jun 11, 2021

Deshironi të ndjeni adrenalin dhe natyr te virgjer . Atëher diqka e veqant është hapur per ju. Ferizaj,Jezerc është hapur quadzone Vendi ku mund të merrni me qera motor 4 rrotësh dhe të shijoni natyren me një qmim shumë të arsyeshëm. Motorra automatik të leht për vozitje praktik për dy gjinit Thuhet se quadzone do të jetë një senzacion i kësaj vere pasi që atë që ofron kjo kompani është shumë e rrallë. Rezervimet kan filluar Nxitoni për terminin tuaj Merre shoqerin e ejani për të ndjer adrenalin 044668518 & 044228400

No description available.

No description available.

No description available.