• June 13, 2021

Leximi i Ëndrrave

  • Home
  • Ëndrrat që fillojnë shkrojnë ( A )

Ëndrrat që fillojnë shkrojnë ( A )

ABONENT Në qoftë se shikoni sikur jeni abonent reviste ose gazete ose çfarëdo lloj gjëje, do të keni mërzi dhe hidhërime. Në qoftë se shikoni sikur regjistroheni si abonent diku…